Dagis

På Positivets hunddagis välkomnar vi hundar av alla typer. Vi gör inte skillnad på hund och hund! Vi är däremot noggranna med att hunden ska tycka om att vara på dagis och fungera bra i gruppen. Vi lägger även stor vikt vid i att ha en bra kontakt med hundägarna för att skapa trevlig tillvaro för varje hund på dagiset. Vi erbjuder olika paket för att just du ska kunna få den hjälpen du behöver med din hund. Inne på dagis går alla hundar tillsammans. Alla hundar ska vara vaccinerade, chipmärkta, försäkrade och registrerade i jordbruksverket. 


 

LEDIGA PLATSER
Vi har förtillfället fullt på dagis. 

Ansök om plats i formuläret här till höger. Vi besvarar ditt mail så snart vi kan!


Tikar och kastrerade hanhundar har förtur.På Positivets hunddagis strävar vi efter en lugn och behaglig miljö utan stress.
Inomhus är det avkoppling, lugnt umgänge, lugn stimulering i form av exempelvis bentugg eller hjärngympa som gäller. Utomhus (i rastgård och promenad) ligger fokus på utforskande, mental och fysisk stimulans samt bus (så länge det inte blir otrevligt, går överstyr eller blir stressande).
Inomhus är alla hundarna tillsammans med personalen på en stor öppen yta med flertalet soffor, sängar, fotöljer, mysiga bäddar mm. 

Vi arbetar med positiva metoder. Vi har därför valt att ha en hel månads inskolning för att kunna lära hundarna hur de ska bete sig inomhus, utomhus, med andra hundar, att gå fint i koppel i gruppen, att lyssna på oss m.m. En månads inskolning är även för att vi i lugn och ro ska kunna lära känna individen och se vad hunden har för roll på dagiset.

Som hundägare saknade vi en sak på andra dagis: ett nära samarbete med hundägarna! Vi vill mer än gärna se engagerade kunder som känner sig välkomna att ställa frågor och komma med kritik. Våra dagiskunder har därför företräde på våra kurser, träffar och föreläsningar för allmänheten. 

Vår största strävan är harmoniskt dagis där ägarna känner sig fullt bekväma med att lämna sin älskling i våra händer, ett dagis dit hundarna älskar att komma, och en arbetsplats vi älskar & mår bra på.
 

En dag på dagis:

6.30: Personal på plats. Vi tänder belysningen, fyller på med vatten och förbereder för dagen.
6.45-8.30: Lämning av hundar.
8.30-9.00: Fullt bus inomhus! Personalen sätter ihop dagens promenadgrupper och planerar upp dagen.
9.00-12.00: Promenader, aktivering och/eller rastgårdsbus.
12.00-12.30: Lunchdags!
12.30-14.00: Lunchvila. 
14.00-15.00: Rastning på gården.
15.00-18.00 (17.00 fredagar): Hundarna går hem. Under tiden sysselsätter vi hundarna ute eller inne med bus, gos och/eller träning. Personalen städar.

 

PRISER

På Positivet har vi månadsabonnemang, vilket innebär att hunden är bokad hos oss tills det att ni säger upp platsen. 
Dagarna ska vara bestämda alternativt på ett minst 4 veckors långt schema. 

Socialiseringsdag
1 dag i veckan- 1200 kr/månad

2-dagars
2 dagar i veckan- 1800 kr

3-dagars
3 dagar i veckan - 2200 kr/månad

4-dagars
4 dagar i veckan - 2800 kr/månad 

5-dagars
Fem dagar i veckan- 3200 kr

Extradag
Vid mån av plats kan man köpa till extradag för 200 kr. 

Kloklippning
Kloklippning kan köpas till på alla paket för 100 kr/månad. Hunden får sina klor klippta varannan- var tredje vecka. 

Övernattning
Vid behov erbjuder vi övernattning för dagishundar. Hunden följer då med fröken hem och får leva som personalhund. Pris för detta är 170 kr vardagar (extradag kan tillkomma) och 300 kr per dygn under helger. För längre vistelse varierar priset beroende på hur många dagisdagar hunden går. 
OBS! Övernattning erbjuds framförallt vardagar och enbart när personalen har tid. 

Flerhundsrabatt
För hundar boende på samma adress. 10% rabatt för andra hunden, 20% rabatt för tredje hunden. Gäller ej extra dagar.

 

övrig information

Nedanför hittar ni länk till våra särskilda öppettider under vår/sommar 2019 och läsvärda filer, så som avtal. 
 

Intresseanmälan till dagis