På Positivets hunddagis strävar vi efter en lugn och behaglig miljö utan stress.
Inomhus är det avkoppling, lugnt umgänge, lugn stimulering i form av exempelvis bentugg eller hjärngympa som gäller. Utomhus (i rastgård och promenad) ligger fokus på utforskande, mental och fysisk stimulans samt bus (så länge det inte blir otrevligt, går överstyr eller blir stressande).
Inomhus är alla hundarna tillsammans med personalen på en stor öppen yta med flertalet soffor, sängar, fotöljer, mysiga bäddar mm. 

Vi arbetar enbart med positiva metoder. Vi har därför valt att ha en hel månads inskolning för att kunna lära hundarna hur de ska bete sig inomhus, utomhus, med andra hundar, att gå fint i koppel i gruppen, att lyssna på oss m.m. En månads inskolning är även för att vi i lugn och ro ska kunna lära känna individen och se vad hunden har för roll på dagiset.

Som hundägare saknade vi en sak på andra dagis: ett nära samarbete med hundägarna! Vi vill mer än gärna se engagerade kunder som känner sig välkomna att komma in på en kopp kaffe, ställa frågor och komma med kritik. Våra dagiskunder har därför företräde på våra kurser, träffar och föreläsningar för allmänheten. 

Vår största strävan är harmoniskt dagis där ägarna känner sig fullt bekväma med att lämna sin älskling i våra händer, ett dagis dit hundarna älskar att komma, och en arbetsplats vi älskar & mår bra på.
 

En dag på dagis:

6.30:
Personal på plats. Vi tänder belysningen, fyller på med vatten och förbereder för dagen.
6.45-8.30: Lämning av hundar.
8.30-9.00: Fullt bus inomhus! Personalen sätter ihop dagens promenadgrupper och planerar upp dagen.
9.00-12.00: Promenader, aktivering och/eller rastgårdsbus.
12.00-12.30: Lunchdags!
12.30-14.00: Lunchvila. 
14.00-15.00: Rastning på gården.
15.00-18.00 (17.00 fredagar): Hundarna går hem. Under tiden sysselsätter vi hundarna ute eller inne med bus, gos och/eller träning. Personalen städar.