Om oss

Vi som driver Postivets Hundcenter heter Sofia och Stephanie. Vi har idag två anställda. Hanna som började som praktikant i början av 2016 och började sin anställning i september 2016 och Louise som började som praktikant i oktober 2016 och började sin anställning i april 2017. När nöden kallar hoppar även Julia och Doggyfied-Mai in på dagiset. Tryck på respektive namn för att läsa mer om oss. För oss är det viktigt att lära oss mer och vi kommer själva kontinuerligt gå kurser.

Positivets hundcenter startades upp 2015 efter att både Sofia och Stéphanie var klara med sina respektiva högskolestudier och funderade på vart de skulle göra av sina egna hundar under jobbdagarna. Stéphanie jobbade tidigare på hunddagis/hundpensionat men kände att den typen av dagis inte passade henne eller hennes hundar. Idéen om att starta eget tog fart i december 2014 och redan den 2 februari 2015 slogs dörrarna upp för våra första dagishundar. Snabbt därefter startade vi igång de första kurserna och började bygga upp vår lilla butik. 

Trots att det kan vara tufft att vara unga företagare ser både Sofia och Stéphanie aldrig hinder- bara möjligheter. Som personer och företagare är båda kreativa, utåtriktade, positiva, envisa och energiska. 

Vi delar lokal med ett sotarföretag, det är viktigt att alla respekterar att alla inte vill att hundarna kommer fram och hälsar!